DUTCHESS

 

Dutchess is een vrouwelijke DJ met sexy muzikale vibes. Dit hoor je terug als ze achter de draaitafels staat. Achter de tafels heeft ze meer dan 5 jaar ervaring, waaronder in Zuid-Afrika in een breed scala aan kroegen, clubs, en festivals. Dutchess is te gast geweest op meerdere radio stations tijdens haar dj carriere, en heeft ook tijdschrift artikelen op haar naam. Dutchess heeft in de “Female DJ Competition” van Smirnoff, de titel van 3de beste vrouwelijke DJ in Zuid-Afrika gewonnen. Door haar passie voor muziek zorgt er voor dat ze van elk evenement een feest kan maken, en dat ze vaardig is in het mixen en kiezen van meerdere muziekstijlen

Greep uit referenties:

- Ultra Music Festival Johannesburg,
- H2O Festival, Stones Parow, Stones Bedfordview
- Aqua Lounge
- Highstreet Vereeniging
- Nightshift Vereeniging
- Cow and Bull Vereeniging
- Jika ma Jika Vereeniging
- Eastwoods Pretoria
- Babylon the Joburg Bar
- The Social Hub
- Spetters Zoetermeer
- Café Franske Helmond
- D'n Egelantier Someren

DJ CHRIS

 

Als sinds 2004 ben ik actief als allround DJ op diverse feesten. Of het nu gaat om een verjaardag, schoolfeest, bedrijfsfeest, geen feest is mij te gek. De DJ is de persoon die de sfeer bepaald op ieder feest door de juiste muziek op het juiste moment te draaien. Ik ben ervan overtuigd dat ik beschik over de juiste ervaring en kennis heb opgedaan om er een geslaagd feest van te maken. Daarnaast ben ik nu ook beschikbaar voor de club party's. Ik ben heel blij dat ik nu mijn skills kan laten zien tijdens Club Luxx.

DJ FUERTE

 

Bas Flink, ook wel bekend als DJ Fuerte, een nieuw talent in de Urban en House scene. Je kunt Fuerte kennen van de lekkerste urban en house beats die hij in de vele live streams van onder andere DJ Stayfan ten gehore heeft gebracht.

DJ Fuerte was een graag geziene invaller in onder andere bij Clooney Zoetermeer.

 

 

DJ DJANZ

Sinds 13 jaar ben ik bezig met mijn DJ activiteiten.
Verder maak ik mixen voor een aantal radio stations, onder andere voor Ibiza Underground radio en Music-Radio4All.
Sinds een jaar of 6 draai ik op feesten zoals op bruiloften en andere allround feesten. Ook daar maak ik elke keer weer een groot feest van.
Dit wil ik ook gaan doen bij Club Luxx, iedereen een geweldige avond bezorgen met lekkere house beats.
Ik hoop jullie snel te zien op een van deze avonden in de toekomst.